Google

Wednesday, September 14, 2005

Casa Nostra Sárbogárd

Omdat het gisteren de laatste dag was dat Will als gast in Sárboland vertoefde, vonden we het een goede gelegenheid om samen met hem en de Lola's (de logistic ladies) te gaan uit eten. En aangezien een aantal weken geleden een nieuw etablissemt in Sárbogárd is geopend, was dit de gelegenheid om dit Italiaans restaurant uit te checken.

Het restaurant bevindt zich op wandelafstand en zoals het echte gentlemen betaamd, waren we goed op tijd, waardoor we aan de pincér (ober) in mijn steenkolen Hongaars moesten proberen uit te leggen dat de dames nog zouden volgen. Terwijl we aan het genieten waren van de eerste pilsjes en van de inrichting van deze tent, kwamen de dames binnen druppelen.

Na het bestellen van het eten moesten we nogal lang wachten voordat het uiteindelijk op onze tafel arriveerde, maar door het prettige gezelschap was dit verder geen probleem. De collega, die vorige week haar verhaal had verteld dat ze in een scheiding lag, begon zich al als een echte vrijgezel te gedragen.

De porties die de "kleine" pizza's moesten voorstellen waren enorm. De kampioen van onze tafel kreeg het voor mekaar om 2/3 van zijn pizza op te eten, de rest moest ongeveer de helft laten liggen. Na wat geouwehoer, wat geflirt en een aantal prettige gesprekken, werd door de ober de muziek harder gezet als stille hint dat het toch echt tijd was om naar huis te gaan.

3 comments:

Anonymous said...

"begon zich al als een echte vrijgezel te gedragen" & "wat geflirt" ?

Mories, we willen toch wat meer details hoor! En ik blijf het zeggen: Foto's!

Kiki said...

Precies! We willen spanning en roddels!

10SC-Star said...

Roy, je begrijpend lezen talent is overduidelijk aanwezig, maar ik moet zeggen dat je behoorlijk visueel gefixeerd bent met je roep om foto's.

Mischien zal ik jullie wat meer spanning en roddels geven na mijn volgende afspraak met haar ;)