Google

Friday, August 25, 2006

Radioactieve zwemactiviteiten



Op zondagochtend besloten we samen met Kati en Ferri naar Heviz te gaan, daar hebben ze een openlucht vulkanisch thermaal bad met enigszins radioactief helend water.

De Belgische mevrouw van zaterdag vertelde ons dat ze er al een keer was geweest, maar niet meer terug zou gaan omdat er kleine slangetjes rondzwommen. Dit werkte niet echt positief op onze mood.

Toen we arriveerden gingen we het water in en hadden we direct door dat het vreemd water was. Het was onmogelijk om er te drijven. Alleen Ferri lukte dit, door enkele uitzonderlijke talenten. Ook waren er overal balkjes om aan te hangen, omdat het zwemmen extra vermoeiend was. Bij deze balkjes lukte het niet om recht naar beneden te hangen. Je benen werden continu een kant op getrokken welke je niet wilde.

Na een uurtje badderen begonnen we licht in het donker te geven en besloten we deze radioactieve poel te verlaten. Vanaf dat moment hebben we ons nog een tijdje geamuseerd met het bekijken van andere mensen. En vanwege de helende kwaliteiten van dit water bevond er zich ook een leuke keur van aparte mensen.

1 comment:

crofftt said...

"Vanaf dat moment hebben we ons nog een tijdje geamuseerd met het bekijken van andere mensen. En vanwege de helende kwaliteiten van dit water bevond er zich ook een leuke keur van aparte mensen."

zei de man die licht gaf in het donker.