Google

Wednesday, August 09, 2006

Het Monster

Voor een groot project hebben we een tijdje terug twee enorme machines aangeschaft. Het werd een nieuwe machine uit Taiwan en een tweedehands machine uit Italiƫ, waarvoor ik destijds als een zwerver in de buurt van Turijn voor een hotel heb moeten bedelen.














De tweedehandsmachine had wat opstart problemen, aangezien hij helemaal uit mekaar gehaald moest worden voor het transport en vervolgens weer in mekaar gebouwd moest worden. Het probleem was, zoals altijd met dit soort dingen dat we onderdelen over hadden. Het probleem is opgelost en het monster is eindelijk klaar voor productie.

De nieuwe machine is onderweg vanuit Taiwan per schip en zal in Koper (Sloveniƫ) gelost worden. Nu hebben we echter 1 probleem. In het oorspronkelijke plan zat een transfer van het ene schip naar het andere. En de snack is, dit gebeurt in Haifa (Israel). Het schip is gisteren gearriveerd en zal op donderdag weer vertrekken. Dus we zullen even onze vrienden van Hezbolla moeten benaderen met het vriendelijke verzoek even geen raketten op Haifa af te vuren

No comments: