Google

Monday, August 14, 2006

Bezoekers

Nog even en dan is het weer zover. Bezoekers in het prachtige Hongaarse landschap. Dit keer komen nicht en broederlief op bezoek voor een lang weekend.

Als voorbereiding heb ik de gehele zondag besteed aan het schilderen van de woonkamer, om hier toch een wat warmere ontvangst te regelen. Slaapplaatsen zijn half geregeld. Inmiddels vier verschillende TESCO's en AUCHAN's langsgereden op speurtocht naar een luchtbed, maar zonder resultaat. Dat wordt dan dus dobbelen wie er op de grond mag slapen en wie er op het enige luchtbed mag slapen.

Op de Mories house site nog even wat foto's toegevoegd van Dunaföldvár als voorbereiding op het bezoek van de gasten, kunnen ze alvast in de stemming komen.

Vanwege een weekend zonder noemenswaardige romantiek, moet ik dit maal de boeketreekslezers teleurstellen.

4 comments:

Anonymous said...

Tsjonge wat een krent, koop toch gewoon een extra bed / slaapbank. Je zult vast nog wel eens vaker voor hotel moeten spelen.

10SC-Star said...

Nou nou Sjerrie, een beetje stoken hier he!

Maar misschien is die slaapbank niet eens zo een gek idee. Maar dat houdt wel in dat ik de komende dagen wederom dat teringend naar de IKEA kan gaan afleggen. Ik had beter aandelen van deze firma kunnen kopen

Kiki said...

Je begrijpt natuurlijk wel wie van de gasten in ieder geval een comfortabele slaapplaats krijgt...

10SC-Star said...

Is dit een quiz Kiki? En moeten we nu gaan raden? Wat is de hoofdprijs voor het goede antwoord?