Google

Monday, October 24, 2005

Peggy

De aandeelhouder kwam op bezoek, met zijn vader, de starter van het familiebedrijf en zijn zus. De dag begon met een vergadering bij Philips Hongarije, waar ik via een videoconnectie een presentatie voor Philips Hongarije en Singapore diende te geven. Daarna met de familie, onze directeur en onze general manager op naar onze fabriek voor een rondleiding, een algemene presentatie en een zware discussie over de toekomststrategie van onze fabriek.

De zus (Peggy) was een advocate met een zwaar spirituele inslag. Dit leidde tijdens de rondleiding door de fabriek tot nogal rare suggesties. Vooral voor nogal down to earth types als Tibor en mij, was dit nogal vreemd. Het begon met de opstelling van meubilair en meubels die volgens haar interfereerden met de optimale energiestromen en tenslotte kwam ze met de suggestie om al onze planten te vervangen. Dit kwam nogal vreemd op ons over, maar haar verklaring was dat de negatieve energie van het vorig management team door deze planten was geabsorbeerd en dat ze daardoor een negatieve vibe aan ons bedrijf afgaven.

Het resultaat is dat we vrijdag een rituele plantenslachting (massamoord) hebben uitgevoerd om onze aandeelhouder tevreden te stellen.

2 comments:

Kiki said...

rare mensen....

10SC-Star said...

Misschien wel rare mensen, maar ze zorgen er wel voor dat mijn salaris wordt betaald