Google

Saturday, March 18, 2006

Stapfestijn

Nadat we de presentatie hadden moeten geven voor het Management team, was het echte werken voorbij. Die avond stond er een diner bij een Sea Food restaurant op het programma.

Door een taxi werden we naar een restaurant vlak bij de Big Splash gebracht, met uitzicht op zee. Hier was voor tachtig man een tafel gereserveerd en werden we getracteerd op een overdaad aan drank en machtig voedsel. Vooral de chili crab was enorm lekker, maar het merendeel op het menu was niet te versmaden.

Na het eten besloten we met een groepje mensen nog even een biertje te pakken en de locatie die we uitkozen was het Hard Rock Cafe, omdat dit op loopafstand van het hotel lag. Hier was verrassenderwijs een Salsa avond aan de gang, maar dit kon de pret niet drukken. Na vele pilsjes en een hoop ge-ouwehoer hadden we het hier wel gezien. Een van de hoofdinkopers van onze klant wilde naar een ander cafe. En aangezien Gerrie me al op de hoogte had gebracht van de reputatie van de Orchard Tower, wist ik wel ongeveer wat ons te wachten stond.

Nadat we met de roltrap in de hal waren terecht gekomen zagen we grote groep vrouwen en mannen die eruit zagen als vrouwen de mensen uit te checken die de verscheidene cafe's binnen gingen. Wij gingen het Western cafe binnen, waar we zagen dat vooral de mannen die alleen zaten het doelwit waren van de groep gezelschapsmeisjes. Wij werden gelukkig met rust gelaten, op het continu zoeken van oogcontact na, en hadden een goede positie om de ontwikkelingen op verscheiden plaatsen in het restaurant te volgen.

Rond een uur of vier rolden we het bedje in.

No comments: