Google

Saturday, March 18, 2006

Prijsuitreiking

Op vrijdag was de prijsuitreiking van de meest innovatieve leverancier en aangezien deze uitreiking pas om elf uur plaatsvond, hadden we tot 10 uur de tijd om uit te slapen. Na het drankgelag van de voorgaande avond was dit ook wel noodzakelijk.

Aangezien ik mijn koffer nog moest inpakken en uitchecken, was er voor mij geen tijd voor ontbijt, alleen voor een flesje water uit de mini-bar om de nadorst enigszins te stillen. Relaxed gingen we naar de prijsuitreiking, want ondanks dat we positieve feedback hadden ontvangen tijdens het bierfestijn, waren we toch een nieuwe leverancier, dus weinig kans.

Eenmaal bij de klant aangekomen stond er in de uitreikingszaal gelukkig koffie klaar, om het laatste restje kater mee weg te spoelen. Na wat algemeen ge-ouwehoer en wat dankwoordjes was het dan eindelijk tijd voor de prijsuitreiking. In de analyze van de workshop kwam onze naam verscheidene malen zeer positief naar voren en er begon een hoopje sprank op een van de vier trofee te groeien. En ja hoor, uiteindelijk werd ik naar voren geroepen om de best performance award in ontvangst te nemen.

Al met al dus wat een geslaagd weekje Singapore mogen noemen.

No comments: