Google

Wednesday, December 14, 2005

Een middagje Zaventem

Gisteren had ik een meeting in Mechelen en na deze meeting nam ik afscheid van Amalia voor een verblijf van een week in Sittard en ik liet me op het vliegveld Zaventem afzetten.

Aangezien de meeting van 9.00 to 13.00 had geduurd bevond ik me om 13.30 al op dit vliegveld. Prioriteit 1 was toen kijken of er nog een vliegtuig naar Boedapest terugging voor mijn geplande vlucht om 20.20. Jammergenoeg was dit niet het geval.

Al snel kwam ik tot de conclusie dat dit niet het beste vliegveld was om een wachttijd van 7 uur door te moeten brengen. De grootste fout die ik daarbij ook nog maakte was dat ik me direct liet inchecken en daarna ook al door de doaune liep. Als je dit op schiphol doet, kan je je nog altijd vermaken met verschillende eettentjes, casino's en winkeltjes. Op Zaventem ben je dan echter overgeleverd aan twee miniscule kioskjes, waar je voor € 4.40 een halve liter Stella kan krijgen. De triestheid van deze zône is trouwens treffend in beeldgebracht op de website van Crofftt. En laat me verklappen dat het er overdag niet veel plezanter uitziet

Aangezien ik vanuit Budapest nog een tijdje in de auto diende door te brengen, was het geen goed idee om teveel van deze Stella's naar binnen te werken. Dus eerst maar even gewerkt tot een ruim uur later de batterij het opgaf. Gelukkig had ik in het "actieve" deel van het vliegveld een extra boek gekocht. Want ook boeken kon je in dit "wasteland" niet kopen. Zwervend van bank naar stoel en stoel naar bank, op zoek naar comfort, wist ik de nieuwe "John Grisham" ook in mijn been there, done that lijst toe te voegen.

Nadat vervolgens de ultieme verveling begon toe te slaan, kropen de wijzers van de klok richting de acht uur en was het tijd voor het boarden.

Wat is ny de grote les die we geleerd hebben, gok niet op een vroegere vlucht en ga je gewoon in het centrum van de grote stad vermaken als wachttijd. Kijken of ik dit volgende week in Milaan tot een betere uitvoering kan brengen.

1 comment:

crofftt said...

En zeggen dat ik daar ook nog werk...:-)