Google

Wednesday, November 30, 2005

Tourguide in Hungary

Gisteren hadden we de klant Siemens VDO op bezoek voor een audit en vandaag zal dat weer zo zijn. Vanwege het feit dat ze gisteren nogal scherp waren en hele moeilijke vragen stelden, besloten we dat het verstandig zou zijn om met ze naar de kroeg te gaan, om ze voor vandaag wat losser te maken.

Dus om 8 uur stonden we klaar voor hun hotel om hun op te pikken. De twee gasten (een Czech en een Roemeense) vroegen van alles over de Hongaarse geschiedenis en de geschiedenis van Székesfehérvár. Tot ieders verbazing, was ik hier degene met de meeste inhoudelijke kennis. En vanwege dit verscheen er ook een blosje schaamrood op de kaken van mijn hongaarse collega's.

Tijdens het voortreffelijke diner in de "flying cat", werd er overvloedig genuttigd en dat is waarschijnlijk ook de reden dat de auditors nu te laat zijn. Tijdens dit diner werden ook vanuit drie oogpunten de verhalen verteld over de revoluties binnen de drie afzonderlijke landen en hoe dit door de bevolking werd beleefd. Na een recent bezoek aan Berlijn is dit toch wel erg interessant om daar op door te borduren.

No comments: