Google

Thursday, November 24, 2005

Berlin, jetz gets loss

Op ons jaarlijks europese wereldsteden tripje met mams en broederlief, is het dit weekend tijd om Berlijn eens met een bezoek te gaan vereren. Nadat eerdere wereldsteden als Parijs, Barcelona en Rome al waren voorgegaan.

Op een mirakuleuze manier hebben we het weten te plannen dat de vliegtuigen uit Budapest en Bonn op nagenoeg dezelfde tijd in deze stad arriveren. Maar om op het vliegveld van Budapest te geraken, dien ik eerst de autosnelweg zien te bereiken aangezien alle lokale wegen inmiddels zijn bedekt met een mooi pak sneeuw. En voor sneeuwruimen hebben ze hier een soort selectie van wegen gemaakt, waarbij ze dit doen. Meestal zit de weg naar de autosnelweg hier niet tussen.

Na terugkomst op dinsdag waarschijnlijk nieuwe avonturen van Mories in Berlijn!

3 comments:

Anonymous said...

Veel plezier en wat betreft dat sneeuwploegen met de auto... kan je alvast oefenen voor als we 's avonds aankomen dan is het vast nog erger :) (of moeten we maar gelijk in Boedapest gaan slapen??)
Van de week maar eens achter een paar charmante moonboots aan hahaha

Kiki said...

Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het fijn, maar koud is in Berlijn! Ben maandag en dinsdag eventjes geweest, heel decadent! Shopping is leuk, ga vooral naar de KaDeWe voor het kerstgedeelte!

Etensaanrader: Savignyplats, tapasrestaurant Mar y Sol!

Veel plezier!

10SC-Star said...

Tsja Kiek, koud was het zeker!

Miranda, de planning voor oud jaar begint gestalte te krijgen. Heb gisteren een prachtig hotelletje in Székesfehérvár gevonden voor de eerste twee overnachtingen. Kijken we nog wel wat we verder doen.