Google

Friday, June 02, 2006

Wales

Gisteren op stap geweest met Adje. Voor een potentieel nieuw project moesten we naar Wales. Dus op woensdagmiddag het vliegtuig naar Amsterdam, waar ik Ad ontmoette. Vanuit hier naar Wales, waar we in een huurauto konden stappen met het stuur aan de verkeerde kant.

Na wat aanvankelijke wennings/aanpassingsproblemen van Ad met het rijden aan de verkeerde kant van de weg, kwamen we rond twaalf uur s'nachts in het hotel aan. Hier besloten we samen een engelse Pint zonder schuimkraag te nuttigen.

Op donderdagochtend op naar Swansea. Hier was er een mini wegversmalling met hetzelfde doel als dat dit soort items in Nederland heeft, namelijk het irriteren van de weggebruiker. Maar om hierlangs te komen moest er van baanhelft gewisseld worden. Doordat we beiden gewend zijn om aan de goede kant van de weg te rijden, hadden we allebei niet door dat Ad was vergeten om terug te gaan naar de linkse kant van de weg, totdat we een tegemoetkomende auto zagen, die met zijn lichten was aan het flikkeren.

Na het hardgrondig uitroepen van ontzettende mongool, kwamen we er heel snel achter dat hij niet de achterlijke mongool was, maar dat wij dat waren

No comments: