Google

Friday, May 26, 2006

De sleutel

Vanwege de drukke werkzaamheden kwamen we wederom te laat bij de advocaat, waar de twee mannen en hun vrouwen al zaten te wachten. In tegenstelling tot de vorige keer zagen ze er nu verzorgt uit en volgens mij zaten hun vrouwen hier achter. Zelfs de advocate had haar tijgerblousje ingeruild voor een fatsoenlijke garderobe

Na wederom een half uur voorlezen van het contract en het vervolgens vertalen hiervan was het grote moment daar, de overdracht van het geld. Ik legde de tien stapeltjes van een miljoen op tafel en een van de twee mannen verdeelde het in twee pakketjes, gaf een pakketje aan zijn broer en stak het andere in de tas van zijn vrouw. Hierop namen de vrouwen het initiatief, door op een zwaar verontwaardigde manier iets te roepen in de trend van hoeven we dit niet na te tellen.

De mannen hadden hier geen zin in en vertrouwden het wel, dus de vrouwen gingen natellen, door het geouwehoer van de mannen, werden ze voortdurend gestoord en moesten ze vele malen opnieuw beginnen. Nadat het tellen was afgelopen, namen beide vrouwen een bos met twee sleutels uit hun tas en overhandigden deze plechtig. Hierna met een van de twee paartjes naar het huis, om de standen van gas, water en licht op te nemen en nog een laatste rondleiding te nemen. Ze hadden het huis gepoetst en netjes achtergelaten.

Morgen op zoek naar een bed en een koelkast en de verhuizing kan ingezet worden.

3 comments:

Anonymous said...

Gefeliciteerd met je huis!
Moet je nog schilderen / klussen of is het al helemaal naar wens?

10SC-Star said...

Ik moet schilderen, klussen en alles. Maar ik zal op de link Mories House de komende tijd wel wat foto's plempen

Kiki said...

Gefeliciteerd!!! x