Google

Wednesday, May 17, 2006

BVN en AHA

Over het algemeen is het avond programma op BVN best wel ok, en kan je je vanaf het einde van het journaal om 21.00 totdat Nova begint enigszins vermaken met aardige programma's zoals Holland sport.

Voor 21.00 uur heb je een aaneenschakeling van verschillende actualiteiten programma's zoals Twee Vandaag en Netwerk, ook met nog wat Belgische varianten. Nu kijk ik s'avonds meestal tot een uur of elf en dan sta ik s'ochtens op met Nova en vervolgens Man bijt Hond.

De afgelopen twee dagen wordt ik echter volledig doodgegooid met de berichtgeving rondom AHA of zoals ze nu waarschijnlijk genoemd zou moeten worden AHM. Hierin komen in de verschillende programma's steeds dezelfde mensen aan het woord met steeds dezelfde meningen. De hoofdredactrice van ons nationaal vrouwen emancipatie blad, zag ik in een uur tijd exact hetzelfde formuleren in Twee Vandaag als in het Journaal. Actualiteiten OK, maar als er dan "groot nieuws" is en je wil dit persé in alle actualiteitenprogramma's terug laten komen, zorg er dan tenminste voor dat het nieuws geen eenheidsworst wordt, maar dat elk progranna zijn eigen inzichten laat zien!

No comments: