Google

Wednesday, July 12, 2006

Lingerieshop

Gisteren waren we met een aantal mensen bij de "Southern Cross" gaan eten en vervolgens naar Harry's Bar. In deze rustige tent, speelt altijd een band met lichte jaren 70 en 80 muziek. Goede plek om een pilsje te pakken alvorens naar huis te gaan om te gaan slapen. Echter soms lopen de zaken anders dan gepland.

Na een aantal pilsjes kwam er een redelijk goed uitziende Chinese dame binnen en op zich is dat al een eigenaardig feit. Toen ze zich aan de bar nestelde hadden we de discussie of we hier met een snob of met een snol te maken hadden. Onze tussentijdse conclusie was dat het een snob was.

Echter toen ze zich een tijdje later aan onze tafel nestelde kwamen we er al snel achter dat onze eerste inschatting toch verkeerd was. Het was een eigenerasse van een Lingerie Shop in Suzhou en ze zat behoorlijk te klagen over het gebrek aan modebewustzijn bij de gemiddelde Chinese vrouw. Terwijl ze hierover zat te klagen hakte ze de ene na de andere Baileys weg en gooide ze de ene versiertruck na de andere in de strijd.

Nadat ik met haar had afgesproken dat ik haar binnenkort een keer zwemles zou geven was ze tevreden en mochten we naar het hotel vertekken.

No comments: