Google

Thursday, April 06, 2006

Etentje

Nadat we op zondag bij Szilvi thuis op een etentje waren getrakteerd, had mijn moeder haar op haar beurt uitgenodigd voor een restaurant bezoek aagezien op zondag niet het voltallige gezin aanwezig was. Peter had enkele extra dagen in Wenen aangezien zijn paspoort thuis in een bureaula lag.

Het plan was om naar Dunafoldvar te rijden het huisje te bekijken en dan in het kasteelrestaurant te gaan eten. Vanwege de renovaties aan de verscheiden wegen was dit restaurant al bijna onmogelijk te bereiken. En toen we eenmaal arriveerden, zagen we dat het vanwege renovaties gesloten was.

Dus op zoek naar een alternatief. Maar vanwege onze onbekendheid in de omgeving en vanwege het feit dat we gisteren al in het beroemde visrestaurant hadden gegeten kwamen we in een ouderwets wegrestaurant uit, gevuld door een aantal truckers. We gingen in een aparte ruimte zitten, waar twee lampen ophingen, waarvan degene aan onze zijde niet functioneerde. Na samen met Szilvi de lampen verwisseld te hebben, hebben we genoten van een aardige maaltijd, maar niet op het niveau dat we gepland hadden, dus volgende week herkansing!

No comments: