Google

Thursday, February 01, 2007

De wandeling van een aantal grote jongens

Tijdens het 10SC weekend is het standaard dat er bier wordt gerdronken, chili wordt gegeten, gezelschapsspelletjes worden gespeeld, gevoetbald wordt en dat er wordt gewandeld. Omdat Coons met een beetje googelen een fantastisch voetbalveldje in de buurt had gevonden, wat op drie kilometertjes wandelen lag, besloten we de twee activiteiten te combineren.

Roy en ik gingen naar de beheerder om te vragen hoe we het veldje konden vinden. Toen hij zei, na het parkeren van de auto, is het nog tweehonderd meter lopen zeiden we dat we het hele stuk zouden lopen. Aangezien het merendeel van het gezelschap rond de honderd kilo verkeerd, had hij dit natuurlijk niet verwacht. Al met al bereikten we na een half uurtje steile bergen afwandelend het veldje en hadden we ruim een uur voetbalplezier, met enkele acties om de bal weer uit het beekje te halen. Omdat het continu lichtjes regende gingen we even naar een lokale kroeg om op te warmen met een Chouf / icetea / warme chocomel. Hier zagen we een aantal Gouverneur mensen zich op een gelijkwijze manier gedragen.

Na het kroegbezoek wandelden we terug en onze kuiten voelden al snel dat de hellingen toch wel erg steil waren. Na een rampzalige dodenmars van om en nabij een uur, wisten we dan toch halfdood ons huisje te bereiken. Het was een duidelijk feit dat onze tere lichamen niet meer gewend zijn aan dit soort van buitenaardse inspanningen.

No comments: