Google

Tuesday, February 13, 2007

Plastic onderzetter

Ik keek vandaag op mijn postbank online en zag dat de borg van het huisje in de Ardennen gedeeltelijk was teruggestort. Er stond namelijk in de mededelingen: - € 10,- vanwege vergietdeksel.

Wat was er gebeurt? In een huis met overwegend scheikundig geschoolde mensen (slechts Sparkie en Coons hebben een andere vooropleiding), was een van de twee niet chemisch geschoolde mensen zijn specialisme, zijnde Chili Con Carne aan het voorbereiden om een glorieuze geurveldtocht in de Ardennen te veroorzaken. Toen het hemelse maal was bereid, zocht hij iets wat als onderzetter kon fungeren. Hierbij dacht deze niet nader te noemen persoon niet na over het eventuele smeltpunt van diverse materialen. Hij besloot de vergietdeksel hiervoor te gebruiken.

In no time rook het huis naar gesmolten kunststof. Dit was niet de geursensatie die de chili ten doel had. Op dat moment sprongen een aantal man op om te beoordelen of de vergietdeksel nog te redden was. Wonder boven wonder was hij nog in een stuk van de onderzijde van de pan te plukken, de structuur was echter weg en hij was volledig vlak.

Kennelijk is het de eigenaren van het huisje ook opgevallen, wat als resultante een gereduceerde borg had

3 comments:

Anonymous said...

Wanneer krijgen we de afrekening? Als Q1 eenmaal afgesloten is, kan ik geen kosten meer maken over Q1.

Anonymous said...

Met deze borg heb ik alle rekeningen binnen uitgezonderd de speciale bierrekening van heer Vidalli. Hier wacht ik nog op.

Anonymous said...

doe maar rustig aan ;-)