Google

Tuesday, January 30, 2007

10SC Weekend

Vlak voor het weekend vernam ik van de typische Vidallie blunder die zich een week eerder had afgespeeld. Hij had namelijk op het vorig weekend op zaterdag de telefoon ter hand genomen om aan Sparkie te vragen waar het huisje zich exact bevond en of we al aanwezig waren. Het was dan ook een verrassing toen hij te horen kreeg dat het weekend zich een week later zou afspelen.

We hadden afgesproken dat Sparkie en ik door Coons werden opgehaald en dat we Opa en de Sje in de grote Appie bij winkelcentrum Woensel zouden treffen. Hier kwamen we ietwat later dan gepland aan en nadat we met zijn vijven door de winkel waren gestruind, hadden we het gehele karretje volgeladen met nuttige en minder nuttige en gezonde en minder gezonde zaken.

Nadat het navigatiesysteem ons door de meest stijle hellingen rechtstreeks naar het goede huisje had gebracht moesten we Opa en de Sje ook nog even verbaal naar het Walhalla leiden. In afwachting van Vidallie die ons nog moest verrassen met de ladingen speciale biertjes namen we alvast een pilsje en wisten we ons in het huis te installeren. Hierna werd de speciale Chili gekookt, waar we met zijn allen nog het hele weekend plezier van zouden beleven.

2 comments:

Anonymous said...

En de groep na ons waarschijnlijk ook :)

Kiki said...

En daarna...