Google

Friday, May 25, 2007

Auto's

Je hebt het bij honden dat als je het baasje ziet, dat je de hond er dan in herkent. In het merendeel van de gevallen is het een perfecte match tussen het baasje en de hond. Als je dan eens een keer een omatje met een pitbull terrier ziet rondlopen, dan kijk je geschokt en weet je onmiddelijk dat er iets niet klopt.

Hetzelfde is het geval met auto's. De oudere lada's zijn over het algemeen gevuld met complete zigeunerfamilie's. In de trabi's rijden of de arme oudjes, of de jeugd die geen geld heeft voor een echte auto. In de warzburgs rijden de mensen die in het communistisch verleden bij de welgestelden behoorden en in het verleden leven. De golfjes zijn gevuld met dezelfde types als bij ons. In de suzuki swifts en de opel corsa's rijden de jeugdige vrouwen.

Als je dan bij een kruising staat, waar je een voorrangsweg op moet rijden en er rijdt een nieuwe honda civic voor je, dan denk je dat er een sportief persoon in zal rijden en normaliter kan je dan mee anticiperen wanneer je de weg op kan rijden. Echter toen ik het gas al indrukte moest in pontificaal op de rem gaan staan aangezien er een oude man met een petje achter het stuur zat, die geen idee had van het acceleratievermogen van de civic en die geen enkel inschattingsvermogen van het andere verkeer had.

Nadat mijn ongeduld een hoogtepunt had bereikt heb ik hem maar ingehaald en op de kruising achtergelaten. Ik denk dat hij er nog steeds staat.

Ik vind dat autoverkopers ook nee mogen zeggen tegen een potentiele klant. Nee, meneer U past niet bij deze auto. Sorry maar ga het eens bij de Warzburg garage proberen!

1 comment:

Anonymous said...

Maar wel dat petje!!! :-)