Google

Wednesday, January 03, 2007

Transilvanië (II)

Na dit culinair hoogstandje, gingen Kati en ik weer terug naar de warmte van ons huisje, terwijl Ferri de gasten met een busje terug bracht naar het pension. Vechtend tegen de slaap probeerden we minimaal tot negen uur s'avonds wakker te blijven om de volgende ochtend niet te vroeg op te zijn.

Door de overmaat aan Palinka en Gluhwein was dit een zware opgave. Toen Ferri rond half negen terugkwam hadden we het net bijna opgegeven en het plan om naar bed te gaan was al opgevat. Echter Ferri had een heerlijke fles wijn bij en een nieuwe voorraad Palinka. Het resultaat was dat ik de volgende ochtend wakker werd en niet meer wist hoe en hoe laat ik in bed terecht was gekomen. Het resultaat was dat het overgrote deel van de dag in het teken stond van recovery. Terwijl Ferri de eigenaar van het pension hielp met voorbereidingen, gingen Kati en ik de omgeving afspeuren op touristische trekpleisters. Deze waren er volop en dus vloog de dag voorbij.

Om vijf uur waren we terug in het huisje en we besloten nog even een hazeslaapje te doen alvorens we ons in nette en correcte kleding naar het feest zouden begeven.

No comments: