Google

Monday, January 15, 2007

For Sale bar

Na een weekje Hongarije hadden mijn twee collega's Gerry en Arnoud op zaterdagochtend de vlucht terug naar Eindhoven. Vanwege het feit dat deze vlucht wel heel erg vroeg was, besloten ze de nacht in Budapest door te brengen. Ik boekte een hotel voor hun en besloot de avond met hun door te brengen.

Toen ik om zeven uur arriveerde, zijn we eerst naar het vliegveld gereden om de huurauto van de heren in te leveren om vervolgens een heerlijk hapje te gaan eten. Na het eten op naar de "for Sale" bar, welke vlakbij hun hotel lag en welk een gezellig knus en klein café is. Het is echter wel een café wat bij de gemiddelde Nederlandse brandweerman voor een hartverlamming zou zorgen. Klein, laag plafond, rijkelijk voorzien van naamkaartjes, houten muren, plafond en vloeren en de vloer is rijkelijk voorzien van stro en schillen van gepelde pinda's. Buiten dit zijn alle tafels voorzien van open vuur in de vorm van kaarsen. Het podium van de band ligt in de open haard. Maar al met al is het daar op en top gezellig.

Na een aantal staropramen was het voor de heren tijd om naar het hotel te gaan en voor mij was het tijd om naar huis terug te rijden. Onderweg naar het hotel werden we door een lieftallige Milf aangesproken. Deze wilde van alles van ons weten, maar was vooral geïnteresseerd waar we sliepen. Arnoud vertelde dat ik in Szekesfehervar sliep, Gerry in Sarbogard en Hijzelf in Budapest. Ze was hevig geïnteresseerd en soliciteerde naar een ritje Szekesfehervar met daaropvolgende nacht vol stomende hete en betaalde sex. Ze had namelijk in het casino haar geld verloren en was op zoek naar nieuwe briefjes om haar beurs mee te vullen. Voor het schamele bedrag van 100 euro was ze bereid een gehele nacht een dienstenberoep uit te voeren. Hierop antwoorde Gerry dat we daar toch geen behoefte aan hadden en vervolgens werd hij voor homo uitgemaakt. Als antwoord vertelde Arnoud dat Gerry nou net de enige niet homo in het gezelschap was, wat voldoende was om haar kwijt te raken.

No comments: