Google

Thursday, September 14, 2006

Zondag

Op zondag deden we alle moeite om voor het einde van het ontbijt in de ontbijthal van het hotel aan te komen. Dit lukte, maar wat we zegen was een armoedig zaaltje, waar de koffiemachine compleet leeg was en waar alle vleeswaren eruit zagen als plastic. Toch maar proberen.
De jus d'orange, was gewoon water met een kleurstof en een zuurtje erin, het vlees was plastic en het brood was ook niet weg te krijgen. Nadat Roy twee happen had gegeten en Sje en ik geen enkel, besloten we om hier snel weg te gaan en op zoek te gaan naar een ontbijt in hartje centrum.

Ook besloten we vandaag wat meer gebruik van de metro kaart te maken, zodat het niet een volledige verspilling van de investering was. Na een stukje karren kwamen we aan in het centrum waar we een plekje aan de Donau zochten. Hier zagen we een hele hoop mensen over de brug heen rennen, terwijl wij ons ontbijt naar binnen werkten. Het bleek dat de halve marathon van Budapest aan de gang was. Zo was er iedere dag wel iets te doen in deze stad.

Na het ontbijt gingen we op weg naar het gezellige eetstraatje om te kijken of Roy's zonnebril daar nog te vinden was. En warempel drie milliseconden nadat hij de vraag stelde werd de bril aan hem overhandigd. Iets verderop in deze straat het eerste pilsje van de dag gedronken.

No comments: