Google

Thursday, September 28, 2006

Maandag

Om tien uur ging de telefoon van de receptie, het was uitchecktijd. Roy en ik hadden ons inmiddels gedouched en voor Sje was net de tijd voor zijn uitgebreide wasbeurt aangebroken. Aangezien dit een half uur duurde gingen Roy en ik alvast naar beneden om alvast de receptioniste bezig te houden en zo te camoufleren dat we een uur te laat zouden uitchecken.

Hierna namen we de auto naar het centrum om daar te parkeren en een restaurant voor het ontbijt te zoeken. Om twaalf uur zaten we buiten van de Muesli, verse jus d'orange en omelet te genieten, terwijl Sje en ik goed uitzicht hadden op de flanerende dames, terwijl Roy vanwege zijn zitpositie continu zijn nek zat te verekken. Toen we de auto gingen ophalen hing er een mooie parkeerbon op.

Na een emotioneel afscheid verlieten we Roy op het vliegveld. Gaven hem nog voldoende cash voor een kop koffie en Sje en ik vertrokken richting Servië. Met de M5 naar het zuiden schoot het erg vlug op en al spoedig kwamen we aan de grensovergang met Servië.

No comments: