Google

Tuesday, September 19, 2006

Zondag (4)

Na het rondje drank werd door Roy en mij de zang vol overgave ingezet en trakteerden we Roger op geweldige samenzang om zijn verjaardag in te luiden. Na het nuttigen van het drankje besloten we de beroemde nachtbar de "Mambo" uit te proberen, die op kruipafstand van het cafe lag. We besloten een taxi te nemen en hadden een taxi chauffeuse die het hoofd in sjagrijnstand zette op het moment dat we bestemming uitlegden. Mijns inziens zette ze toen ook een knopje op de meter om, want we werden zwaar gelicht.

Toen we de bar openden zagen we een Hongaarse striptent van binnen. Met een aantal lelijke vrouwen in "uitdagende" kledij op een bank en een vrouw met ontbloot bovenlichaam die met een messing paal plezier stond te hebben. We besloten dit toch even te gaan aanzien totdat we de drankenkaart voor ons kregen. Toen we zagen dat we twintig euro voor een pilsje moesten betalen hielden we het gelijk voor gezien en besloten we naar de andere tent te gaan die de ober had aangeraden; " de Rio". Buiten stond dezelfde taxichauffeuse met een vergenoegde glimlach op ons te wachten en we werden weer opgelicht toen we naar de Rio gebracht werden. Dit was een prachtige tent, met ongekende mogelijkheden. Jammergenoeg was het niet zo druk op zondag.

Wel zagen we verderop aan een tafeltje een groep dames van een vrijgezellenfeest zitten die we de dag ervoor ook al hadden gezien. Ik besloot ze dan ook aan te spreken en ze vroegen ons direct plaats te nemen, want ze hadden wel behoefte aan aantrekkelijk en interessant mannelijk gezelschap

No comments: