Google

Tuesday, September 12, 2006

Kroegentocht

Na een race uit het werk om op tijd op het vliegveld te zijn om R & R op te halen, stond ik in de aankomsthal te wachten. Vol verwachting klopte mijn hart. Na enige tijd wachten was het tijd voor de innige omhelzingen en de arrival van Sje en Roy.

Na een ritje door Budapest en het hongaarse landschap, arriveerden we in Dunafoldvar, alwaar we eerst de interspar onveilig maakten door wat bier in te slaan. Daarna de grande tour van mijn landgoed, ingeleidt met een locale Palinka. Na het verorberen van een pilsje werd het tijd om de stad eens goed te gaan verkennen.

We begonnen bij mijn locale stam restaurant, Etterem Centraal. Hier hebben we een goede bodem gelegd voor de rest van de zware tocht. Van hieruit aan de overkant de Tequila bar even onveilig gemaakt, waarna we afzakten uit het centrum op zoek naar kroegen. De eerstvolgende kroeg, moest het licht aanmaken toen we binnenkwamen en de sjagrijnige kroegvrouw wist ons niet echt enthousiast te houden om er langer te blijven. Vervolgens gingen we meer de buitenwijken in, alwaar we een volle stamkroeg vonden, met een niet zo heel aantrekkelijke bardame, met een redelijk aantrekkelijke dochter. Na enkele pilsjes hadden verscheidene mensen door dat de bardame Sje nogal aantrekkelijk vond en na enige tijd zat Roy dat dan ook aan enkele bezoekers met vrij sprekende gebarentaal duidelijk te maken.

Hierna was het tijd voor een laatste vage tent, waar het laatste restje nuchterheid uit ons getrokken werd. Op de weg terug naar huis, werden we nog aangevallen door een grote hond, die dezelfde affectie voor Sje toonde als de bardame eerder op de avond had gedaan. Met zijn mouwen vol met kwijl, ploften we thuis op de tuinstoeltjes, waar we nog een zak chips en een pilsje verorberden.

Het begin van een groots weekend was gemaakt.

2 comments:

Anonymous said...

Sje is ook heel leuk!

Anonymous said...

Dankjewel Leens.

Mories, je vergeet nog de barhangende en enkele tanden missende zatte Hongaar die in zeer duidelijke gebarentaal liet weten dat, als ik wilde, ik seks kon hebben met de toch wel de 50 ruim gepasseerde bardame (nou ja, misschien was ze wel 40 maar zo zag ze er nie uit).