Google

Tuesday, July 31, 2007

Extrema

Op zaterdag werden we redelijk vroeg wakker en nadat we wat ontbijtspullen van Hania hadden gejat, en ik de cabrio mogelijkheden van de auto had getest, gingen we op weg naar de markt om inkopen te doen. Na het culinaire hoogtepunt van de frikandel speciaal wilde ik haar nu trakteren op een maatje. Hier was ze echter niet voor in. Ze vondt de manier waarop ik deze lekkernij verorberde echter wel uitermate interessant.



Na een hoop proeven kochten we kaas, vis en groenten om elke dag een heerlijk ontbijt te hebben. Het Nederlandse brood vond ze geweldig. Na de boodschappen vertrokken we naar Pierre en Marlou. Hier hadden we koffie met vlaai en daarna gingen we naar extrema, wij waren met de auto en de anderen met de fiets. In het elite getto van Best parkeerden we de auto en werden we door de fietsers opgepikt. Gabi moest bij mij achterop en dit was haar eerste ervaring met transport achter op een fiets.
Bij het stoplicht wist Marlou met wat flirt acties twee scooter agenten te bewegen om de dames naar de ingang te brengen. Na de fiets zat ze dus nu bij een politie agent achter op de scooter. Bij de ingang van extrema was haar eerste indruk de hoeveelheid troep op de grond en de hoeveelheid extreem extravagante mensen. De dames in het gezelschap schoten elkaar continu aan om weer te wijzen op een nieuw extreem kledinggeval.
Onder leiding van Pierre trokken we van podium naar podium om de beste muziek te ontdekken. Dit vonden we uiteindelijk bij het laatste podium, waar op dat moment Junkie XL optrad. Het weer dat de hele dag prachtig was geweest sloeg om en uiteindelijk waren we in de regen aan het dansen. Maar de sfeer was hier uitstekend.
Moe van de eerste indrukken vertrokken we rond een uur of negen huiswaarts en wisten we net een droog slot te kiezen om naar de auto te lopen.

No comments: