Google

Monday, August 06, 2007

Kinder / vrienden festijn

Op zondag had Miranda een dagje georganiseerd om in een klap alle vrienden en hun kids te zien. Ondanks het feit dat een enkeling verhinderd was, was de opkomst behoorlijk groot.

Ter voorbereiding bleven we tot een uur of tien in bed liggen en daarna werden de sandwiches gesmeerd en het huis werd lichtelijk voorbereid op de komst van de vele kids. Om drie uur kwamen de eerste gasten binnendruppelen en binnen no time was het huis gevuld met volwassenen en kids. Jammergenoeg zat de organisator met een zieke Lisa thuis

In het begin zaten de kinderkes een beetje schuchter en verlegen om zich heen te kijken maar toen Bono en Syd eenmaal binnen waren, was die ban nogal snel gebroken. Het werd drukker en drukker en daarmee ook tijd om het huis te verlaten en ruimere gelegenheden. Een van de grote kinderen konden we daarmee ook tevreden stellen aangezien er geen bier aanwezig was in casa Brugmanstraat.

In het Philips park, werd het standaard rollen patroon een beetje bevestigd, toen de meeste mannen neerstreken op het terras, terwijl de vrouwen zich bezighielden met de kinders. Twee van mijn vaste stapmaatjes probeerden me nog angst in te boezemen door aan te geven welk een fonkelingen er te vinden waren in de ogen van Gabi toen ze met de kinders aan de gang waren. Maar ik ben hier totaal ongevoelig voor.






No comments: