Google

Monday, November 20, 2006

De jurk

Om de persoon met de paarse jurk te zien binnenkomen hadden Kiek en ik besloten om na het heerlijke maal in de brugmanstraat op tijd naar de stad af te reizen.

Na een middagje rondbellen had ik inmiddels bevestiging van de Sje, Pierre en Wookie. De slechte invloed had een feestje, maar zou toch proberen te komen. Toen we om elf uur in de Berlage waren hebben we behoorlijk om ons heen zitten kijken maar jammer genoeg heeft de "dappere" anoniem zich verder niet laten verleiden tot het openbaar maken van zijn identiteit. Gelukkig verscheen DSI op een zeer vroeg tijdstip ook al op het toneel en wist hij ons over te halen om mee te komen naar het feest waar hij voor uitgenodigd was. Nadat hij de woorden gratis drank had geopperd was het voor niemand meer een probleem om hem hierin te volgen.

Zoals altijd de laatste tijd werd de avond bruut afgesloten met enkele choufjes in de immer foute, maar gezellige "kram"

2 comments:

Kiki said...

En dat was het?? Geen details over hoeveelheid drank, vage cocktails, bittergarnituur schotels, shoarma, meisjes in korte rokjes en gabberhouse....???

Anonymous said...

Zou de paarse jurk dezelfde persoon zijn als de paarse jas?