Google

Tuesday, February 21, 2006

Torino II

Om kwart voor zeven stonden we aan de receptie van het hotel en jammergenoeg was het ontbijt gebeuren nog niet geopend. Dat betekende dus afreizen naar de meeting in Turijn zonder ontbijt. Geheel fris waren we nog niet vanwege de zware reisdag van gisteren.

Toen we het hotel uitstapten, konden we vanwege de zware mist nog net de overkant van de straat zien. Dat werd dus weer een leuk ritje. Na ruim anderhalf uur rijden kwamen we weer in Turijn aan, waar de meeting met de Italianen begon. Na eerst de eerste machine in hun magazijn bekeken te hebben gingen we samen naar de FIAT fabriek, waar de grote machine nog stond opgesteld. Deze fabriek was werkelijk indrukwekkend. Een grote fabriekshal, van honderden meters langs en honderden meters breed. Er waren daadwerkelijk straten en straatnamen te zien en er stonden machines die in een slag de zijkant van de FIAT Panda vormden. Na de machine gekeurd te hebben, gingen we terug naar het kantoor voor de onderhandelingen en na zware, maar vriendelijke onderhandelingen kwamen we tot overeenstemming.

Toen de deal beklonken was werden we uitgenodigd voor een diner in een Italiaans restaurant, met lokale specialiteiten. Dit werd een erg prettig, lekker en gezellig diner. Maar dat was ook nodig om enigszins met goede moed de helse terugtocht te kunnen aangaan.

En dat de terugtocht een helse rit werd, was een feit na een autorit van slecht twaalf uur deze keer arriveerden we dodelijk vermoeid om vier uur s'nachts in Sarbogard.

No comments: