Google

Thursday, August 16, 2007

Aachen, Vaals en Gemmenich

Op woensdag gingen we er een internationale dag van maken. Na een ontbijt zonder mams. Ze was al op haar werk, gingen we eerst naar Stein om afscheid te nemen van mams op haar werk. Hierna reden we verder in onze cabrio richting Aken. Onderweg in Berg aan de Maas maakte Gabi nog een filmpje van de voortuintjes omdat ze enorm onder de indruk was van de manier waarop de Nederlanders hun voortuintjes verzorgden.


In Aken bezochten we het stadhuis en dwaalden we lukraak rond in de pittereske binnenstad tijdens deze vakantie en bezochten vele curiositeiten. Het zou ridicuul zijn om het woord zotteklap in dit verhaal te bewerken, want dit door een clowneske onverlaat verzonnen woord past in het geheel niet in de verhaallijn.


Toen we eenmaal Aken gezien hadden en wederom een aantal kado's voor het thuisfront hadden gekocht, gingen we verder naar Vaals om het drielandenpunt te bezoeken. Hier maakten we wederom een hoop foto's en we besloten vanuit hier het Belgische Gemmenich in te rijden, zodat ze in ieder geval thuis kon zeggen dat ze in een dag drie landen had bezocht. Ook in de Belgische grensstreek was de omgeving gewelfd en prachtig en via een bezoekje aan Thorn, sloten we deze dag of met een etentje in de "Javaanse jongens" in Eindhoven.

Dit was haar eerste ervaring met de Indonesische keuken en dit beviel uitstekend aangezien ze een liefhebber van het wat pittigere voedsel is.

1 comment:

Kiki said...

Nou, nou, wat een spam! Hier wel een hele leuke nieuwe site:

http://evengeenwerk.blogspot.com/

Kersverse werkloze ex-carrieretijger (ik dus ;-)) schrijft over hoe het nou is om even geen werk te hebben... tijd voor leuke dingen, maar toch ook de onzekerheid en verveling. Kom eens kijken! Groetjes Kiki