Google

Thursday, August 09, 2007

Grotten

Op dinsdag zagen we tijdens het ontbijt dat het wederom regende. Ons geplande dagje Maastricht kwam hiermee enigszins in gevaar. Om de regen te slim af te zijn, besloten we eerst naar de fluweelgrot in Valkenburg te gaan, om zodoende op een leuke manier de tijd door te komen totdat de zon ging schijnen.



We hadden een leuke gids en ik kon continue online vertalen. De tour was leuk en de grot was best wel interessant en onderhoudend. Toen we na een tocht van een klein uur buiten kwamen, scheen de zon. We liepen nog even door de kasteelruines, alvorens we ons naar Maastricht begaven.


Jammergenoeg waren de weergoden ons niet gunstig gezind en regende het weer. Maar ondanks dat wisten we alle grote attracties te bezoeken. Ook de Sint Servaas werd een langdurig bezoek gegund. In de Jamin werd er een snoepzak voor de kids gekocht en helaas werden ook de V&D en de Bijenkorf ontdekt.

Wederom thuis, had mams de thuisgrill voorbereidt voor een gezellig diner. Dit concept was Gabi volkomen onbekend. En enigszins onwenning begon ze mee te doen aan dit concept van zelf koken. Maar toen ze de smaak eenmaal te pakken had, vond ze het toch wel erg geweldig

1 comment:

Anonymous said...

Zit er een bijenkorf in Maastricht??

Gabi nog op een frietje zuurvlees getracteerd van die voortreffelijke patatzaak in Maastricht?