Google

Tuesday, August 07, 2007

Stukje varen

Op maandag werden we rond elven bij broederlief verwacht, maar doordat we lekker hadden uitgeslapen en te laat waren vertrokken arriveerden we hier te laat. Na een rondleiding door het huis en een lunch, gingen we op weg naar Mams om haar op te halen en samen naar de haven te rijden.

Eenmaal gearriveerd in de haven stonden Jos en Tilly op ons te wachten. Terwijl Jos met Peter de auto op het eindpunt afzetten, deden wij de boot al een beetje verkennen. Het was een klein jacht met al enkele riviermijlen op de teller. Na aankomst van Peter en Jos, was het tijd voor vertrek. Jammergenoeg was het weer niet al te best en regende het de helft van de tijd. In de spaarzame droge momenten gingen we naar buiten om van de zonnestralen te genieten. Door het Limburgse landschap voeren we de maas af in Noordelijke richting, met als startpunt Maasbracht.


Halverwege werden de toostjes gesmeerd en werd de fles wijn op tafel gezet. Ondanks het druilerige weer gaf dit toch wel een brok gezelligheid. Nadat we wat sluizen waren gepasseerd, kwamen we aan op de bestemming, alwaar we in een net restaurant nog een uitstekende maaltijd naar binnen werkten en daarna was het op naar huis, waar een nieuwe ontmoeting Gabi te wachten stond.

1 comment:

Anonymous said...

Hoi,

Startpunt van de tocht was niet Maasbracht, maar Stevensweert.
Even ter aanvulling.

Groeten