Google

Thursday, November 15, 2007

Diner

Het was weer zover het jaarlijkse jaardienst weekend familie etentje.


Op donderdag kwamen we aan in Eindhoven, alwaar we eerst boodschappen deden in de lokale AH XL. Gabi is nog steeds gefascineerd van alle verschillende soorten brood en beleg die we in Nederland hebben. Omdat we honger hadden van de vlucht liepen we enkele malen langs de proef standjes om Kaas en Beenham te proeven.

Op vrijdag zijn we helemaal verregend in Antwerpen en nadien hebben we een vanoudse avond Berlage gehad met Gerry, de Sje, DSI en Pierre. Ook hier wist Gabi behoorlijk te genieten. We begonnen zoals gebruikelijk met eerst een beetje indrinken en daarna ons naar de dansvloer te begeven, vervolgens de Kram en afsluiten in de Gyros tent.

Zaterdag op naar het Zuiden, alwaar we wat gerelaxed hebben, kennis gemaakt hebben met de nieuwe vlam van Kiek en vervolgens naar de kerk gingen. We moesten het gezelschap in tweeen splitsen omdat door slechte planning van kerks zijde we de twee diensten tegelijkertijd hadden. Na de mis stond het taxibusje op ons te wachten en reden we naar de kerk in Obbicht om de rest op te halen. Deze pastoor had er zin an, want we moesten hier maar liefst een kwartier voor de deur van de kerk wachten. De volgende bestemming met het de uitgebreide familie, maar liefst drie toevoegingen, was het restaurant, alwaar we allemaal een ontzettend heerlijk vijf gangen verrassings menu kregen voorgeschoteld.

Na vier uurtjes in dit etablissement vertoefd te hebben, gingen we allen licht rozig weer terug naar huis om hier nog een slaapmutsje te nuttigen of ons in het warme nest te begeven.

1 comment:

Kiki said...

Hoi neefje! Zie nu pas deze posts, leuk weer allemaal! Heb je een fijne kerst gehad? Op naar een mooi 2008! X Kiki