Google

Tuesday, September 25, 2007

Dutch party in Chicago

Speciaal ter ere van ondergetekende en de Sje, hadden Joris en Pammie fideel als ze zijn een party georganiseerd met het illustere reisgezelschap als hoofdgasten.

Hiervoor hadden ze hartgrondig hun best gedaan om hun huis te voorzien van Nederlandse impressies en invloeden. Minutieus hadden ze de Nederlandse supermarkten afgestruind tijdens hun bezoek een week eerder. Het resultaat mocht er zijn. bitterballen, jonge jenever, drop, bokkepootjes, erwtensoep, rookworst, en wat nog niet meer zij.

De Sje en ik arriveerden ruim op tijd in Chicago om te helpen met het doen van drankinkopen. We wisten een overeenkomst te bereiken dat we in ieder geval als hoofddrank de Grolsch moesten hebben. Maar we moesten ook een beetje poldermodellen met Joris, waardoor er ook Heineken en Heineken light (:0) moest worden ingekocht.

Het resultaat was een ontzettend gezellig feestje, met vele politieke en/of bier getinte discussies, waarbij Sje en ik als echte Grolsch promoters optraden. Enkele Amerikanen met een verbrand gehemelte vanwege de bitterballen en een koelkast die na het feestje geen enkele Grolsch meer bevatte, slechts nog een ekele Heineken en een grote hoeveelheid schlemielig ogende Heineken lights

No comments: